Vi er så privilegeret at vores ældste datter på 5 år har haft Mille som dagplejer, samt den yngste datter på 20 mdr. har Mille som dagplejer.
At have børn hos en Naturdagplejer har vi fået mere ud af end vi nogensinde havde drømt om. Børnene kommer ud i al slags vejr, de arbejder med mange forskellige materialer, lærer om dyr, skoven, mad fra naturen laver mad på bål og meget mere, som vi slet ikke havde forestillet os, at vores børn ville kunne lære i den alder. Det betyder at vi i dag har glade udendørs børn, der ikke er bange for at fange frøer, samle bænkebider op, røre ved fisk hoppe i mudder, glide ned af bakkerne osv. alt fra naturen kan de lege med det er takket være ”vores Mille”
Milles store fokus ligger dog altid på børnenes velvære og deres individuelle udvikling . Børnene bliver stimuleret med både vild leg, stille lege, massage, sang, musik, bøger
Mille har fra første dag været en fornøjelse for både os og vores børn, de bliver altid modtaget med stor varme og kærlighed, kæmpe kram, en dejlig latter og duften af nybagte boller… noget vi og vores børn elsker, da det giver tryghed for os alle.
Samarbejde med Mille er utroligt nemt og vi har følelsen af at Mille altid har sine dagplejebørn i tankerne… tit kommer der sms om aften med de skønneste billeder fra dagens aktiviteter fra skoven, haven, stranden.
Verdens bedste dagplejemor er ikke en overdrivelse -og vi ved at Mille altid vil være en stor del af vores børne historie… tak for det Mille.